Γιατί Να Επιλέξετε Το ToolsHouse

Στο κατάστημα μας θα βρείτε περισσότερα από 7.000 προϊόντα, με πάνω από 100 διαφορετικούς προμηθευτές! Μέσα από την ποικιλία και την διαφορετικότητα των προϊόντων μας, προσπαθούμε να ανταποκρινόμαστε στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες της αγοράς!

Η εμπειρία της εταιρείας έπειτα από 20 χρόνια δραστηριοποίησης στο χώρο, εγγυάται την ποιότητα τόσο των προϊόντων όσο και των υπηρεσιών προς τους πελάτες της!

Ο Επαγγελματισμός και η εξυπηρέτηση του πελάτη τόσο πριν την πώληση (για να επιλέξει το εργαλείο που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του) όσο και η τεχνική υποστήριξη μετά την πώληση, αποτελούν προτεραιότητα μας!

Στο Toolshouse θα βρείτε προϊόντα … στα μέτρα σας! Έχουμε ποικιλία εργαλείων που ανταποκρίνονται στις ιδιαίτερες ανάγκες του κάθε πελάτη μας.
Ψάχνουμε τα καλύτερα προϊόντα, προσφέροντας παράλληλα τις καλύτερες τιμές της αγοράς! Και το σημαντικότερο είναι ότι διατηρούμε πάντα την αναλογία μεταξύ ποιότητας – τιμής!

Θέλουμε να λειτουργήσουμε ακριβώς όπως και στο φυσικό μας κατάστημα, εξυπηρετώντας τους πελάτες μας σε κάθε τους ερώτηση, απορία ή διευκρίνιση για την επιλογή του σωστού εργαλείου στην καλύτερη τιμή!

Τα προϊόντα μας παραδίδονται σε κάθε «γωνιά» της Ελλάδας, σε εγγυημένο χρόνο παράδοσης και όλα τα προϊόντα μας συνοδεύονται από εγγυήσεις των κατασκευαστών τους.