Επιστροφές – Ακυρώσεις

Επιστροφές Προϊόντων

Μπορείτε να επιστρέψετε μέρος ή το σύνολο των αγαθών που παραγγείλατε μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματός μας σε διάστημα δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα αγοράς και αφού έχει προηγηθεί πρώτα τηλεφωνική ή έγγραφη ενημέρωση. Το κόστος επιστροφής των προϊόντων επιβαρύνει τον αγοραστή. Η καταβολή του οφειλόμενου ποσού, έπειτα της επιστροφής των προϊόντων, θα γίνετε μόνο μέσω τραπέζης και συγκεκριμένα με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό του αγοραστή. Στην περίπτωση που η αγορά των προϊόντων πραγματοποιηθεί μέσω πιστωτικής κάρτας, τότε η καταβολή των χρημάτων θα γίνει με πίστωση του ποσού στην πιστωτική κάρτα του αγοραστή. Η διαδικασία επιστροφής χρημάτων μέσω πιστωτικής κάρτας, μερικές φορές, παρουσιάζει καθυστερήσεις.

Τα προϊόντα που προορίζονται προς επιστροφή θα πρέπει :

  • Να βρίσκονται στην αρχική κατάσταση παράδοσης, συμπεριλαμβανομένου της συσκευασίας, των οδηγιών χρήσης, περιφερειακών & αξεσουάρ.
  • Να μην έχουν χρησιμοποιηθεί.
  • Να ταχυδρομηθούν προς επιστροφή από τον παραλήπτη του προϊόντος το αργότερο σε δεκατέσσερις (14) ημερολογιακές ημέρες.
  • Να έχει προηγηθεί τηλεφωνική ή γραπτή επικοινωνία για την πρόθεσή σας.

Περιπτώσεις D.O.A. (dead on arrival – Ελαττωματικό κατά την άφιξη) αντιμετωπίζονται με διαφορετικό τρόπο, καθώς εμπλέκεται και η εκάστοτε αντιπροσωπία. Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει πρώτα να προηγηθεί ενημέρωση του καταστήματός μας (τηλεφωνική ή έγγραφη), ώστε να είμαστε σε θέση να δώσουμε την κατάλληλη λύση στο πρόβλημά σας.

*Σε περιπτώσεις επιστροφής προϊόντων τα οποία έχουν αποσταλεί με δωρεάν μεταφορικά, ο πελάτης χρεώνεται το κόστος μεταφορικών της αρχικής αποστολής και το κόστος μεταφορικών της επιστροφής.

Ακύρωσης Παραγγελίας

Η παραγγελία σας μπορεί να ακυρωθεί οποιαδήποτε στιγμή εφόσον δεν έχει αποσταλεί. Η ακύρωση γίνεται μέσω τηλεφώνου ή email. Το ποσό επιστρέφεται ακέραιο και χωρίς καμιά επιβάρυνση στον πελάτη. Η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται είτε μέσω τραπέζης, είτε μέσω πιστωτικής κάρτας. Εάν δεν προλάβετε και η παραγγελία σας αποσταλεί, τότε ισχύει η περίπτωση επιστροφής προϊόντων.