ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 22710-23806

O Δίσκος λείανσης 3Μ 94002-Q Cubitron II είναι 125mm.
Ξέρετε ότι η απόδοση σας μετριέται στο αποτέλεσμα. Είμαστε μαζί σας γιατί μαζί δημιουργήσαμε το “θαύμα” στη λείανση. Χρησιμοποιήστε την τεχνολογία Cubitron II σήμερα σε οποιαδήποτε εργασία λείανσης & κοπής.
Οι δίσκοι κοπής & λείανσης 3M™ Cubitron II είναι η νέα επαναστατική τεχνολογία για όλες τις διαδικασίες κοπής και λείανσης. Αντέχουν περισσότερο, κόβουν ταχύτερα το μέταλλο και δεν ανεβάζουν θερμοκρασία σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο συμβατικό δισκάκι της αγοράς. Απλά μασάνε σίδερα. Η 3Μ κατασκεύασε αυτά τα προϊόντα για τους επαγγελματίες με βάση την τεχνολογία PSG. Είναι η τεχνολογία που επιτρέπει τη δημιουργία απόλυτα τριγωνικών κόκκων που κόβουν το μέταλλο σαν βούτυρο.
Δοκιμάστε τα σήμερα και δείτε αμέσως τη διαφορά.
Τεχνολογία Precision Shaped Grain (PSG)
Οι απόλυτα συμμετρικοί τριγωνικοί κόκκοι PSG με τους οποίους έχουν κατασκευαστεί οι δίσκοι Cubitron™ II, έχουν το χαρακτηριστικό ότι συνεχώς δημιουργούν νέες ισχυρές ακμές που κόβουν το μέταλλο σαν βούτυρο. Η ομοιογένεια της κατασκευής δίνει σταθερές γραμμές λείανσης, επιτρέποντας στους δίσκους να μην ανεβάζουν την θερμοκρασία. Έτσι, διαρκούν περισσότερο σε κάθε εφαρμογή!
Οι συμβατικοί κεραμικοί κόκκοι είναι ανομοιόμορφοι σε μέγεθος και σχήμα. Άρα, κατά τη διάρκεια της λείανσης, οι κόκκοι σκάβουν το μέταλλο εξίσου ανομοιόμορφα, δημιουργώντας άγρια επιφάνεια σε υψηλότερες θερμοκρασίες. Αυτό γρήγορα επιβραδύνει την αποτελεσματικότητα του δίσκου και μειώνει δραστικά την αντοχή του. Η απόδοση και η παραγωγικότητα αυξάνονται σημαντικά με τους νέους δίσκους Cubitron II της 3Μ. Σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς δίσκους που είναι κατασκευασμένοι από Οξείδιο του Αλουμινίου, Ζιρκόνιο ή κεραμικούς κόκκους, οι δίσκοι της 3Μ με κόκκους PSG, έχουν μεγαλύτερη απόδοση, διάρκεια και αντοχή. Άρα σε όλες τις παραγωγικές διαδικασίες, καταναλώνονται λιγότεροι δίσκοι και τα εργαλεία σταματάνε λιγότερες φορές για αλλαγή.

Βάρος 0.10 kg
Κατασκευαστής

Κωδικός Κατασκευαστή 94002-Q
Διαθεσιμότητα Σε Απόθεμα

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “3Μ 94002-Q Cubitron II Δίσκος Λείανσης 125mm”

  Επικοινωνήστε μαζί μας! Ενδεχομένως να μπορούμε να σας προσφέρουμε μια καλύτερη τιμή, δωρεάν μεταφορικά ή ένα εναλλακτικό οικονομικότερο προϊόν.

  Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για να ζητήσετε επίσης, επιπλέον πληροφορίες.


  Το όνομά σας (απαραίτητο)

  Το email σας (απαραίτητο)

  Το τηλέφωνό σας (προαιρετικό)


  Το μήνυμά σας (απαραίτητο)

  logo-toolshouse-new

  Εγγραφή στο Newsletter

  Γραφτείτε στο Newsletter και κερδίστε έκπτωση 5% στην επόμενη αγορά σας

  We use Elastic Email as our marketing automation service. By submitting this form, you agree that the information you provide will be transferred to Elastic Email for processing in accordance with their Terms of Use and Privacy Policy.