ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ 22710-23806

Vitex Teak Oil Λάδι Εμποτισμού Διαλύτου 750ml

Βασικά Χαρακτηριστικά:

Μείγμα φυσικών τροποποιημένων ελαίων, εμπλουτισμένο με κερί. Χρησιμοποείται για το φρεσκάρισμα και τη συντήρηση ξύλων, όπως τικ, όρεγκον, δρυς, μαόνι, κ.α., καθώς και κάθε σκληρού γυμνού ξύλου, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Διεισδύει σε βάθος στους πόρους του ξύλου, χωρίς να δημιουργεί φιλμ, εμποδίζει τη διείσδυση του νερού και αναδεικνύει τη φυσική του ομορφιά. Προστατεύει από τους μύκητες και το σαράκι και έχει μεγάλη αντοχή στις δυσμενείς καιρικές συνθήκες.

Προεργασία Επιφανειών:

Οι επιφάνειες πρέπει να είναι καθαρές, στεγνές, χωρίς σκόνη ή λάδια. Στην περίπτωση που η επιφάνεια έχει παλιά βερνίκια, τρίψτε καλά με γυαλόχαρτο και μετά εφαρμόστε ένα χέρι TEAK OIL. Δεύτερο χέρι εφαρμόζεται σε πολύ σκληρά ξύλα ή όπου τα ξύλα εκτίθενται σε έντονες καιρικές συνθήκες.

Απόδοση:

Το Teak Oil της Vitex, έχει απόδοση 10-12 m² / 750ml για κάθε επίστρωση σε κατάλληλα προετοιμασμένες επιφάνειες.

Το Teak Oil Λάδι Εμποτισμού Διαλύτου 750ml από τη Vitex, είναι άχρωμο και είναι έτοιμο για χρήση (δεν είναι απαραίτητη η αραίωση του).

Εδώ, μπορείτε να δείτε το Τεχνικό Φυλλάδιο για το Vitex Teak Oil Λάδι Εμποτισμού Διαλύτου 750ml, από την επίσημη ιστοσελίδα της κατασκευάστριας εταιρίας.

Και εδώ, μπορείτε να δείτε το Δελτίο Δεδομένων Ασφαλείας για το Vitex Teak Oil Λάδι Εμποτισμού Διαλύτου 750ml, από την επίσημη ιστοσελίδα της κατασκευάστριας εταιρίας.

Βάρος 0.9 kg
Κατασκευαστής

Κωδικός Κατασκευαστή 026509
Διαθεσιμότητα Σε Απόθεμα

Αξιολογήσεις

Δεν υπάρχει καμία αξιολόγηση ακόμη.

Δώστε πρώτος μία αξιολόγηση “Vitex Teak Oil Λάδι Εμποτισμού Διαλύτου 750ml”

Επικοινωνήστε μαζί μας! Ενδεχομένως να μπορούμε να σας προσφέρουμε μια καλύτερη τιμή, δωρεάν μεταφορικά ή ένα εναλλακτικό οικονομικότερο προϊόν.

Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα για να ζητήσετε επίσης, επιπλέον πληροφορίες.


Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Το τηλέφωνό σας (προαιρετικό)


Το μήνυμά σας (απαραίτητο)

Σχετικά Προϊόντα

Σε απόθεμα (επιπλέον μπορεί να ζητηθεί κατόπιν παραγγελίας)

Vivechrom Extra Neochrom Βερνικόχρωμα 750ml

Σε απόθεμα (επιπλέον μπορεί να ζητηθεί κατόπιν παραγγελίας)

Vitex Verolac Ντουκόχρωμα Για Μέταλλα 375ml
logo-toolshouse-new

Εγγραφή στο Newsletter

Γραφτείτε στο Newsletter και κερδίστε έκπτωση 5% στην επόμενη αγορά σας

We use Elastic Email as our marketing automation service. By submitting this form, you agree that the information you provide will be transferred to Elastic Email for processing in accordance with their Terms of Use and Privacy Policy.