Τρόποι Αποστολής

Στο toolshouse.gr οι τρόποι αποστολής έχουν καθοριστεί με βάση την όσο το δυνατόν γρηγορότερη & οικονομικότερη διεκπεραίωση των παραγγελιών σας με τους εξής τρόπους:

Σημαντικό!

 • Παραδώσεις κατ’ οίκον πραγματοποιούνται από την εταιρία Courier μόνο στην περίπτωση που διαθέτει γραφείο/α στον τόπο αποστολής.
 • Εάν ζητηθεί από τον πελάτη παράδοση κατ’ οίκον σε περιοχή που η Courier δεν διαθέτει γραφείο παράδοσης (δυσπρόσιτη), τότε η επιπλέον χρέωση αφορά τον πελάτη και είναι αντικείμενο διαπραγμάτευσης μεταξύ της Courier και του πελάτη.

Για τις κύριες πόλεις της Ηπειρωτικής & Νησιωτικής Ελλάδας

 • Δωρεάν μεταφορικά προς Αθήνα για παραγγελίες αξίας μεγαλύτερης των 100€ (με μόνη υποχρέωση την παραλαβή του δέματος από τα γραφεία της μεταφορικής εταιρείας στο ΜΟΣΧΑΤΟ ή στον ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟ).
 • Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες αξίας μεγαλύτερης των 150€ με τα ΕΛΤΑ.
   1. προς όλη την Ελλάδα, για δέματα βάρους μικρότερου των 10kgr.
   2. Θεσσαλονίκη – Χανιά – Ρέθυμνο – Ηράκλειο – Κω – Ρόδο – Μυτιλήνη, για δέματα οποιουδήποτε Βάρους

  (με μόνη υποχρέωση την παραλαβή του δέματος από τα κατά τόπους γραφεία της εκάστοτε μεταφορικής εταιρείας. Ισχύει ο τρόπος πληρωμής με ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ).

 • Τα δωρεάν μεταφορικά ισχύουν για τα όλα τα προϊόντα που δεν είναι σε προσφορά.

Για την εξασφάλιση της επιτυχούς αποστολής και καλύτερης εξυπηρέτηση σας, συνιστάται η τηλεφωνική μας επικοινωνία για τις παραπάνω 2 περιπτώσεις.

 • Το κόστος αποστολής & αντικαταβολή με Courier είναι: 3,00€ σε κάθε αποστολή και 2,51€ η αντικαταβολλή, συν το κόστος του συνολικού βάρους της παραγγελίας σας αν αυτή ξεπερνά τα 2 κιλά.
 • Το κόστος αποστολής & αντικαταβολή με ΕΛΤΑ είναι: 3,00€ σε κάθε αποστολή και 2,51€ η αντικαταβολλή, συν το κόστος του συνολικού βάρους της παραγγελίας σας αν αυτή ξεπερνά τα 3 κιλά.
 • Το κόστος αποστολής μέσω πρακτορείου (για ογκώδη & βαριά δέματα) θα ανακοινώνεται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με τον ενδιαφερόμενο, το κόστος αντικαταβολής είναι: 2,51€ σε κάθε αποστολή. Το ελάχιστο κόστος μεταφοράς με μεταφορική είναι 5,00€ και το τελικό κόστος θα σας ανακοινωθεί αφού υπολογιστεί με το πρακτορείο.
 • Στις περιοχές που χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες από την εταιρία ταχυμεταφορών, τα έξοδα αποστολής θα διαφέρουν και θα ανακοινώνονται κατόπιν επικοινωνίας με τον ενδιαφερόμενο.
 • Με μεταφορική το κόστος των 5,00€ άφορα τις παρακάτω περιοχές:
  Αθηνά – Ασπρόπυργο -Θεσσαλονίκη – Χανιά – Ρέθυμνο – Ηράκλειο – Κω – Ρόδο – Μυτιλήνη (με μόνη υποχρέωση την παραλαβή του δέματος από τα κατά τόπους γραφεία της εκάστοτε μεταφορικής εταιρείας). Για όλες τις υπόλοιπες περιοχές η χρέωση είναι εκτιμώμενη και θα υπάρξει επικοινωνία με εκπρόσωπο μας για το συνολικό κόστος της μεταφοράς.

Εδώ μπορείτε να δείτε τις δυσπρόσιτες περιοχές

*Το toolshouse.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους τρόπους αποστολής.

Χρόνος παράδοσης προϊόντων

Παραγγελίες που καταχωρούνται στο toolshouse.gr τις εργάσιμες ημέρες μέχρι τις 13.00 και με την προϋπόθεση να είναι το προϊόν διαθέσιμο, παραδίδονται κατά κανόνα σε 24 ώρες (ή αλλιώς την επόμενη εργάσιμη ημέρα) στις κύριες πόλεις της Ελλάδος. Για τις υπόλοιπες περιοχές, η παράδοση διαφοροποιείται αναλόγως και μπορεί να φθάσει τις 3 εργάσιμες ημέρες. Σε περιοχές που χαρακτηρίζονται ως δυσπρόσιτες από τη συνεργαζόμενη εταιρία ταχυμεταφορών, ο χρόνος παράδοσης καθορίζεται στις 3 εργάσιμες μέρες ενώ τα επιπλέον έξοδα μεταφορικών καθορίζονται από την μεταφορική εταιρία.
Οι χρόνοι παράδοσης αφορούν την αποστολή μέσω της εταιρίας Courier. Σε περίπτωση επιλογής της αποστολής μέσω ΕΛΤΑ ή μεταφορικής εταιρίας, οι χρόνοι παράδοσης διαφέρουν και μπορούν μόνο να εκτιμηθούν κατά προσέγγιση, για μια ακριβή εκτίμηση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας.
Για την αποφυγή επιπλέον χρέωσης μεταφορικών, η παραγγελία εκτελείται όταν όλα τα προϊόντα που περιλαμβάνονται σε αυτήν είναι διαθέσιμα. Αν για οποιοδήποτε λόγο επιθυμείτε παράδοση των διαθέσιμων μόνο προϊόντων της παραγγελίας, παρακαλούμε καλέστε μας στο 22710-23854, δηλώνοντας τον αριθμό παραγγελίας. Παραδόσεις δεν γίνονται τις αργίες και τις ημέρες που η κεντρική μας αποθήκη είναι κλειστή για λόγους απογραφής. Οι ημέρες παράδοσης ισχύουν για εργάσιμες ημέρες και ώρες αντίστοιχα, δεν ισχύουν για τις αργίες και τα Σαββατοκύριακα. Σε περίπτωση που επιθυμείτε η παράδοση να γίνει Σάββατο, θα υπάρξει έξτρα χρέωση.
Για παραγγελίες με προϊόντα που δεν είναι άμεσα διαθέσιμα, αλλά κατόπιν παραγγελίας, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικά για να σας ενημερώσουμε για το χρόνο παράδοσης των προϊόντων.