Τρόποι Παραγγελίας

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα που επιθυμείτε με τους παρακάτω τρόπους :

  1. Μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος
   • Βρείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μέσω των μηχανισμών αναζήτησης ή από τις διάφορες κατηγορίες. Πατήστε στο σύνδεσμο [Αγορά] δίπλα στο προϊόν που σας ενδιαφέρει και αυτό θα μπει στο ηλεκτρονικό [Καλάθι Αγορών] σας. Όταν τελειώσετε τις αγορές σας, πατήστε στο σύνδεσμο [Εμφάνιση Καλαθιού] που βρίσκεται στο επάνω αριστερό μέρος της οθόνης, θα μεταφερθείτε στην σελίδα του καλαθιού σας όπου εκεί θα έχετε την ευκαιρία να δείτε την αναλυτική χρέωση της αγορά σας.
   • Εφόσον συμφωνείτε με την αναγραφόμενη χρέωση που θα εμφανιστεί, πατήστε [Συνέχιση Αγορών] για να συνεχίσετε τις αγορές σας ή [Ταμείο] για να προχωρήσετε στην συμπλήρωση των στοιχείων σας. Στην επόμενη σελίδα, συμπληρώνετε τα στοιχεία σας και αν θέλετε τιμολόγιο (για επαγγελματίες), κατόπιν πληροφορηθείτε τους όρους χρήσης (αφού τους διαβάσετε) και πατάτε [Επιβεβαίωση].
   • Στην επόμενη σελίδα θα εμφανιστεί μια επισκόπηση της παραγγελίας σας, και σας δίνετε η δυνατότητα να επιλέξετε τον τρόπο πληρωμής, να αλλάξετε τη διεύθυνση αποστολής κ.λ.π. Πατώντας [Επιβεβαίωση Παραγγελίας] ολοκληρώνετε την παραγγελία σας και θα λάβετε ένα ενημερωτικό email επιβεβαίωσης.

   Σημαντικό!

   Δεν είναι υποχρεωτική η δημιουργία λογαριασμού προκειμένου να παραγγείλετε. Ωστόσο, προτείνεται να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό για να μπορείτε να παρακολουθείτε την εξέλιξη της παραγγελία σας.

 

 1. Τηλεφωνικά
  Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο22710-23806 & 6985071127 τις εργάσιμες ημέρες & ώρες.
 2. Με Φαξ
  Μπορείτε να μας αποστείλετε την παραγγελία σας στο 22710-23554 όλο το 24ωρο & όλες τις ημέρες. Παρακαλούμε πολύ να αναγράφετε πλήρη στοιχεία επικοινωνίας και αποστολής.

Η εταιρία μας εμπορεύεται πληθώρα προϊόντων. Υπάρχει το ενδεχόμενο κάποια από τα προϊόντα να μην υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Εάν θέλετε να μας παραγγείλετε ή να προσθέσετε στην παραγγελία σας κάποιο προϊόν που δεν υπάρχει στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας, είτε τηλεφωνικά είτε μέσω της φόρμας επικοινωνίας.